Shortcuts:

PRA Group Logo 

Global Linkit:

Tutustu vaihtoehtoihisi – maksuohjelman tekeminen kannattaa aina

Maksusuunnitelman tekeminen kanssamme on helppoa ja vaihtoehtoja on useita. Kun teet kanssamme maksusopimuksen, saat bonusta koko maksusuunnitelman ajalta. Näin vapaudut veloistasi nopeammin. Jos mieluummin maksat velkasi kerralla, voimme antaa sinulle alennuksen heti. Voit tehdä kanssamme maksusuunnitelman, vaikka meillä oleva velkasi olisi ulosotossa. Käytä apumme hyödyksesi heti. Me autamme löytämään juuri sinulle sopivan maksusuunnitelman.

 

Alla olevasta taulukosta näet kunkin maksusuunnitelman edut. Kuullaksesi eduista lisää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Close

Maksusuunnitelman kesto määräytyy valitsemasi maksusuunnitelman mukaan.  

1-3 kk
4-12 kk
13-36 kk
37-72 kk
Close

Maksamalla velkaasi meille sinulla on mahdollisuus päästä mukaan bonusohjelmaamme. Se tarkoittaa, että kerrytämme jokaiselle maksamallesi maksuerälle bonusta, jolla kuitataan loppuvelkaasi pois, kun maksuohjelma on maksettu loppuun. Kun maksamatonta velkaa on yhtä paljon, kuin sinulle kertynyttä bonusta, kuittaamme loppuvelkasi kerryttämästäsi bonussummasta. Näin vapaudut velastasi. Mitä nopeammin maksat, sitä suurempi on säästösi!

-
+
+
+
Close

Kun valitset violetin sopimuksen, saat alennuksen heti.

+
-
-
-
Close

Kun sovit kanssamme maksusuunnitelmasta, uusia korkoja ei enää kerry.

+
+
+
+
Close

Maksusuunnitelmasta ei aiheudu sinulle kuluja. Jos velastasi ei ole vielä maksutuomiota, vältyt myös oikeudenkäyntikuluilta. Kaikki maksamasi eurot lyhentävät velkaasi.

+
+
+
+
Close

Kun teet kanssamme sopimuksen ja maksat sovitut erät ajallaan, saat rauhallisen mielen ja emme häiritse sinua soitoilla tai perintäkirjeillä.

+
+
+
+

Soita ilmaiseksi

Perinnän asiakaspalvelu

puh. 0800 96400 (kokonaan maksuton)

Ulosottoasiat ja

virallinen velkajärjestely

puh. 0800 96401  (kokonaan maksuton)

Palvelemme Ma-To klo 8:00-17:00 ja Pe 8:00-16:00.

Lähetä meille postia

PRA Suomi Oy

PL 274, 00101 Helsinki

Perinnän Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@pragroup.fi

Ulosottoasiat

uo@pragroup.fi

Virallinen velkajärjestely

vj@pragroup.fi