Shortcuts:

PRA Group Logo 

Global Linkit:

Tietoja PRA Suomi Oy:stä

 


PRA Group

PRA Group on yksi maailman johtavista perintäalan asiantuntijoista ja kuluttajasaatavien ostajista. Toimintaa meillä on 16 maassa, mukaan lukien Yhdysvallat, joka on konsernimme kotipaikka. Pohjoismainen pääkonttorimme sijaitsee Oslossa, Norjassa. Suomessa olemme toimineet vuodesta 2000, jonka jälkeen olemme auttaneet kymmeniä tuhansia asiakkaitamme pääsemään velattomaksi.

 

Asiakkaan on tärkeää olla yhteydessä meihin ja keskustella kanssamme. Vaikka et olisi tällä hetkellä maksukykyinen, on aina parempi soittaa meille kuin olla tekemättä mitään. Olemme erikoistuneet löytämään ratkaisuja asiakkaidemme velkatilanteisiin ja olemme aina palveluksessasi. Otamme usein itse yhteyttä asiakkaisiimme kertoaksemme heille olemassa olevista vaihtoehdoista. Vastaamme myös kysymyksiin ja kuulemme mielellämme oman ehdotuksesi velan hoitamiseksi. Perintäneuvottelijoillamme on pitkä kokemus sopivien ratkaisujen etsimisestä. He ovat valmiita auttamaan asiakkaita pääsemään veloistaan. Ymmärrämme, että jokaisen tilanne on yksilöllinen. Meidän avullamme jokainen asiakas löytää ratkaisun velkatilanteeseensa.

 

Tarjoamme laadukasta palvelua myös saatavakantojen myyjille. Jos harkitset saatavien myymistä, ota meihin yhteyttä. Voimme tarjota puolueettomia neuvoja myyntiprosessissa, sopimusehdoissa ja muissa saatavien myyntiin liittyvissä asioissa. Mikäli olet aikeissa myydä saatavakantasi, otathan meihin yhteyttä joko puhelimitse; 0207 490 340, tai sähköpostitse; sales(at)pragroup.fi.

 

Lisätietoa PRA Groupista saat klikkaamalla linkkiä ”Konserni” sivujemme oikeassa yläreunassa.

Soita ilmaiseksi

Perinnän asiakaspalvelu

puh. 0800 96400 (kokonaan maksuton)

Ulosottoasiat ja

virallinen velkajärjestely

puh. 0800 96401  (kokonaan maksuton)

Palvelemme Ma-To klo 8:00-17:00 ja Pe 8:00-16:00.

Lähetä meille postia

PRA Suomi Oy

PL 274, 00101 Helsinki

Perinnän Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@pragroup.fi

Ulosottoasiat

uo@pragroup.fi

Virallinen velkajärjestely

vj@pragroup.fi